AIR krijgt een vervolg

Revolutionaire technologie brengt entertainment naar een volgend niveau

Sinds de succesvolle trailer release van AIR vorig jaar heeft het team hard gewerkt aan deze show. We hebben een spannend verhaal gecreëerd, de characters van de show tot leven gebracht en grote stappen gemaakt op het gebied van de ontwikkeling van de techniek van de show. Alle ontwikkelingen komen samen in de vernieuwde naam van de show; ‘AIR’ is uitgegroeid tot ‘This is A.I.R.’. Deze afkorting staat voor Artificial Intelligence Revolution.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk in de geschiedenis van het ontstaan van de mens. Rond dit thema is het spannende script geschreven, waarvoor de gigantische ontwikkeling in techniek en kunstmatige intelligentie de inspiratie vormen.

De komende periode zullen we jullie meenemen in ‘The Road To This is A.I.R.’. Volg ons via social media waar wij een reeks teasers gaan releasen waarin we steeds meer kunnen laten zien van This is A.I.R.. Ook zullen we jullie een kijkje achter de schermen geven met ‘behind the scenes’ content. Hierin willen we jullie meenemen in zowel de ontwikkelingen die wij het afgelopen jaar doorgemaakt hebben, als de ontwikkelingen waar wij nu hard aan werken om de show te realiseren.

Waar en wanneer?

In onze ‘Road To This Is A.I.R.’ zijn wij op dit moment in een volgende spannende fase beland en is de zoektocht naar een datum en locatie in volle gang. Door de technische en conceptuele ontwikkelingen van het afgelopen jaar zijn er meerdere mogelijkheden qua locatie. Om deze vast te kunnen leggen, hebben wij jullie support hard nodig. Blijf daarom de ontwikkelingen rondom This Is A.I.R. volgen en laat via onze facebook pagina weten dat jij bij deze unieke show met drones wil zijn. Hoe meer stoelen bezet zullen zijn, hoe dichterbij This is A.I.R. komt. Samen kunnen we deze unieke show in productie laten gaan!

Videobeelden

De afgelopen maanden hebben wij niet alleen hard gewerkt aan het ontwikkelingen van de techniek voor onze zelf ontworpen drones. Natuurlijk hebben wij ook testvluchten gemaakt en entertainment aan het vliegen toegevoegd. Benieuwd? Bekijk hier de unieke beelden van deze vliegende planeten.

Wie organiseert This is A.I.R?

This is A.I.R. is een initiatief van concept- en organisatiebureau Fjuze uit Amsterdam.

Ik wil een interview aanvragen

Je kunt per mail contact met ons opnemen. Wij streven er naar alle inkomende emails binnen twee werkdagen te beantwoorden.

poster